dijous, 10 de juny del 2010

Valoració global

La meva valoració del treball en equip és molt bona. Crec que hem assolit gran part dels objectius de l’assignatura, hem après a planificar i gestionar un projecte virtual, a treballar en equip virtualment, a presentar i difondre la informació digital, hem tingut una actitud digital cívica i també hem après a dominar les funcions bàsiques de tecnologia digital millor del que ho fèiem.

La primera PAC va ser com una fase de descoberta: del nou entorn en el que estàvem, dels altres membres de l’equip i de la tasca que havíem de fer.
A la segona fase va seguir la descoberta però ja només de noves eines. Ja ens coneixíem més i també dominàvem més l’entorn del grup de treball.
La tercera fase ja va ser de ple rendiment. En aquesta fase ja no descobríem coses noves, si no que va ser la fase amb més comunicació entre el grup, i crec que també, de més hores de dedicació.
L’última ja ha servit per intentar polir les nostres mancances alhora que el nostre treball.

Igual que l’Iván crec que un dels nostres punts forts ha estat la bona entesa entre els diferents membres de l’equip i això s’ha aconseguit sobretot pel respecte i predisposició que ha mostrat tothom.
I també, que el nostre punt més feble ha estat la falta de comunicació en alguns moments del treball.
Tot i els dubtes i pors del principi, per mi ha estat una experiència molt positiva. Llàstima que s’acabi.

Una abraçada a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada